Sannheten Og Fordelene Med Den Elektriske Sigaretten (vaporizer)

Sannheten Og Fordelene Med Den Elektriske Sigaretten (vaporizer)

Du kan få tørke urtefordamper på nettstedet vårt. Noen av dere vil kanskje høre om menneskene som har sagt “den e sigarett med nikotin utvalg er farlig!”, “Det er tusenvis av rare kjemikalier som er farlige å puste inn!” eller “Den elektriske sigaretten er ikke bedre enn tobakksigaretten!”. Disse kontroversene har blitt kastet uten noen fakta, og det er det medisinske beviset på at konvensjonell tobakk er tryggere. Sannheten? Stort NULL! Bare noen sladder!

Den søte sannheten er:

1. Vaping genererer ikke røyk, det genererer damp i stedet

Røyking genererer røyk som rester av forbrenning mens damping bare varmer opp litt væske og det genererer damp.

2. Å dampe er langt sikrere enn å røyke med tobakkssigaretten

Sammenlignet med tobakksigaren er det åpenbart mye tryggere å dampe. Vaping bruker ikke rundt 4000 farlige forbindelser som finnes i tobakksigaren som kan forårsake kreft.

3. Vaping er mer økonomisk

Selv om prisen på fordamper og dens væske er dyrere enn tobakksigaretten. Helsefordelene kan forhindre deg i å betale mye mer alvorlig sykdomsbehandling på sykehuset som kreft, impotens og graviditetsproblemer.

4. I dampingsprosessen kan nikotinnivået justeres

Nikotinnivået i den konvensjonelle tobakksigaretten kan ikke endres, og for å gjøre saken verre er det flere forbindelser i den konvensjonelle tobakksigaretten som kan blande seg med nikotinet og ville forårsake den mest alvorlige avhengigheten. Nikotinnivået som gradvis reduseres ved bruk av e-væske er nøkkelen til å frigjøre deg fra nikotinavhengigheten.

General